Despre noi


ePardoseli este una din cele mai importante companii din industria pardoselilor in Romania. Garantăm solutii integrate pentru pardoseli si suprafete rezidentiale,comerciale si sportive pentru arhitecti, meseriasi din domeniul constructiilor, executanti de lucrari, distribuitori. Suntem una din cele dinamice companii din domeniu de piata. In ultimii ani compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe langa calcule si cifre, cel mai important capital al modelului de business ePardoseli.ro este cel uman. Angajatii care lucreaza in compania noastra alcatuiesc o familie, dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor nostri.
La ePardoseli.ro, clientii nostri pot alege articole si materiale pentru amenajări interioare, accesorii si produse necesare pentru punerea in practica a celor mai indraznete proiecte din domeniu amenajarilor si designului interior si exterior. Gama produselor comercializate este extrem de generoasa acestea provenind de la producatori nationali sau din importuri – Italia, Spania, Polonia, Belgia, Germania si Franta
ePardoseli.ro inseamna totodata servicii de calitate care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in showeroom-ul sau pe site-ul nostru. Pe langa consiliere, consultanta, si serviciile oferite, ePardoseli.ro se transforma practic intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos si placut, atent si flexibil, dedicat planurilor celor harnici si intreprinzatori.

S.C. THOT Management & Consulting S.R.L.
SPHERA BUILDING CENTER
Str. Sergent Nutu Ion, Nr. 44 sector 5
Bucuresti

Telefon:
+4021.316.316.8
Mobil:
+40733.974.076
FAX:
+4021.316.316.8
E-mail: oferta@epardoseli.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s